Жители на Ново Паничарево и Приморско показаха подкрепа в полза

...
 Жители на Ново Паничарево и Приморско показаха подкрепа в полза
Коментари Харесай

Петър Кънев с дарение от 50 книги при посещение на листата на БСП в Ново Паничарево и Приморско

 Open photo

 

Жители на Ново Паничарево и Приморско демонстрираха поддръжка в интерес на " Българска социалистическа партия за България ". Такава позиция показаха присъстващите на срещите - диалози, които претенденти за народни представители от обединението организираха в двете обитаеми места. Станимир Баев, Тодор Байчев и Стойко Танков, отпред с лидера на листата на социалистите за 2-ри МИР - Бургас инж. Петър Кънев и съпроводени от общинския ръководител на Българска социалистическа партия е Бургас Живко Господинов, посетиха община Приморско, с цел да обсъдят с деятели и симпатизанти това, което ги вълнува.

Гостите бяха посрещнати от ръководителя на Българска социалистическа партия в морската община Лиляна Димитрова. Коментирана беше комплицираната сега политическа конюнктура, дискутирано бе по тематики, свързани с районни проблеми и бяха разисквани разнообразни оферти, свързани с разновидностите за тяхното разрешаване в бъдеще. Кандидатите за депутати споделиха съществени акценти от предизборната платформа на " Българска социалистическа партия за България ", като акцентираха на въпроси, касаещи обществената политика.

Те още веднъж осведомиха и какви са най-спешните ограничения, които Българска социалистическа партия счита да предприеме през първите 100 дни на ръководството. Присъстващите задаваха доста въпроси, на които получиха отговори. Хората показаха своята подготвеност да бъдат дейни в изборния ден и пожелаха триумф на претендентите.

" В последното съдружно държавно управление, Българска социалистическа партия потвърди, че е постоянна партия. Стояхме добре в ръководството. Това подчертаваха и нашите съперници ", напомни инж. Петър Кънев.

В Ново Паничарево лидерът на листата направи подаяние от петдесет скъпи книги за фонда на локалното читалище. Те са на издателство „ Захарий Стоянов “. Колекцията съдържа 50 заглавия, измежду които типичен български произведения, определени заглавия на изтъкнати модерни български писатели и скъпи документални издания. Литературата към този момент е налична за прилагане от посетителите на читалищната библиотека.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР